Návrh a implementace vícerozměrného systému měření a řízení výkonnosti - Malcánek, Jan; Menšík, Michal; Wagner, Jaroslav, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Diplomová práce se zabývá návrhem a implementací Balanced scorecard v malých a středních IT podnicích. Cílem práce je navrhnout Balanced scorecard pro podnik zabývající se vývojem e-shopů pro české firmy. V první části je představena současná literatura zabývající se vývojem Balanced scorecard pro malé a střední a IT podniky, aby byla nastíněna specifika takového řešení. V druhé části je pak za pomoci SWOT analýzy a strategické mapy sestaven samotný Balanced scorecard pro firmu zabývající se vývojem e-shopů.
Vedoucí práce: Michal Menšík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses