Analýza železniční dopravy v Kazachstánu - Nurmukhametova, Irina (2019)
Hlavním cílem bakalářské práce je analýza železniční dopravy v Kazachstánu. Součástí díla bude charakteristika dopravního systému republiky Kazachstán, ovšem zvláštní pozornost bude věnována železniční dopravě. Klíčovou úlohou je zjistit nedostatky železniční infrastruktury ve státu, které nedovolují železniční dopravě v republice Kazachstán být na úrovni srovnatelné s vyspělými zeměmi. Bakalářská práce bude zakončena možnými opatřeními pro zlepšení rozvoje železniční dopravy v republice Kazachstán, a které by současně mohly být užitečné pro firmy a jednotlivce, případně i pro vládu republiky.