Analýza železniční dopravy v Kazachstánu - Nurmukhametova, Irina; Zelený, Lubomír; Mervart, Michal, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Hlavním cílem bakalářské práce je analýza železniční dopravy v Kazachstánu. Součástí díla bude charakteristika dopravního systému republiky Kazachstán, ovšem zvláštní pozornost bude věnována železniční dopravě. Klíčovou úlohou je zjistit nedostatky železniční infrastruktury ve státu, které nedovolují železniční dopravě v republice Kazachstán být na úrovni srovnatelné s vyspělými zeměmi. Bakalářská práce bude zakončena možnými opatřeními pro zlepšení rozvoje železniční dopravy v republice Kazachstán, a které by současně mohly být užitečné pro firmy a jednotlivce, případně i pro vládu republiky.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses