Dopravní systém Ukrajiny - Volonikhina, Alina; Zelený, Lubomír; Mervart, Michal, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Tato bakalářská práce je věnována tématu dopravního systému Ukrajiny. Cílem bylo zanalyzovat a zhodnotit možnosti vybraných druhů osobní dálkové dopravy v relaci Česká republika – Ukrajina a na základě provedené analýzy charakterizovat možnosti jednotlivých dopravních spojů, zjistit jejich přednosti a zápory z pohledu studenta. V teoretické části je představena základní charakteristika Ukrajiny, dále se soustředím na charakteristiku všech osobních dopravních oborů Ukrajiny. Praktická část je zaměřena na analýzu existujících spojů v relaci Česká republika – Ukrajina. V závěrečné části jsou shrnuty výsledky provedené analýzy.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses