Porovnanie spôsobov osobnej dopravy v relácii Košice-Praha - Knišová, Miroslava (2019)
Diplomová práca sa zaoberá komparáciou dopravcov a ponúkaných spojov osobnej železničnej a cestnej dopravy na relácii Košice – Praha, ktorej výsledkom je vyhodnotenie najoptimálnejšieho denného a nočného spojenia na uvedenej trase. Praktickej časti predchádza teoretické vymedzenie železničnej a cestnej dopravy na území Českej a Slovenskej republiky.