Porovnanie spôsobov osobnej dopravy v relácii Košice-Praha - Knišová, Miroslava; Novák, Radek, 1960-; Tisoň, Anton; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Diplomová práca sa zaoberá komparáciou dopravcov a ponúkaných spojov osobnej železničnej a cestnej dopravy na relácii Košice – Praha, ktorej výsledkom je vyhodnotenie najoptimálnejšieho denného a nočného spojenia na uvedenej trase. Praktickej časti predchádza teoretické vymedzenie železničnej a cestnej dopravy na území Českej a Slovenskej republiky.
Vedoucí práce: Radek Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses