Měnová politika České národní banky - Bui, Quang Tu (2019)
Bakalářská práce je zaměřena na vývoj měnové politiky od vzniku České republiky. Je zde věnována pozornost událostem, které měly vliv na měnovou politiku České národní banky. V práci je analýza a zhodnocení účinnosti měnové politiky od zavedení režimu cílování inflace. Sleduje se zde plnění inflačních cílů a vývoj inflace ve srovnání s prognózami.