Měnová politika České národní banky - Bui, Quang Tu; Revenda, Zbyněk, 1959-; Šíma, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Bakalářská práce je zaměřena na vývoj měnové politiky od vzniku České republiky. Je zde věnována pozornost událostem, které měly vliv na měnovou politiku České národní banky. V práci je analýza a zhodnocení účinnosti měnové politiky od zavedení režimu cílování inflace. Sleduje se zde plnění inflačních cílů a vývoj inflace ve srovnání s prognózami.
Vedoucí práce: Zbyněk Revenda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses