Import (ne)konvenčního zemního plynu do Evropy - Kovář, Marek; Novák, Radek, 1960-; Florek, Anton; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Diplomová práce se zabývá vlivem logistických metod přepravy (ne)konvenčního zemního plynu (LNG a plynovody) na cenu dodávaného produktu v rámci Evropy, s bližším zaměřením na střední Evropu. Analýza definuje exportéry, způsoby přepravy, přepravní trasy a předpokládaný profil spotřeby. Na základě těchto dat se analyzují logistické náklady pro přepravu zemního plynu plynovody nebo formou LNG s dopadem na možnou diverzifikaci dodávek v Evropě.
Vedoucí práce: Radek Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses