Statutární audit účetní závěrky vybraného podniku - Kloudová, Juliana; Müllerová, Libuše, 1945-; Kmoch, Štěpán; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Diplomová práce je zaměřená na statutární audit účetní závěrky v souladu s českými účetními předpisy. Hlavním cílem práce je podrobně popsat proces statutárního auditu účetní závěrky a následně zjištěné poznatky aplikovat v rámci statutárního auditu vybraných položek účetních výkazů investiční společnosti Delta INV a.s. Práce má dvě části. V teoretické části jsou popsané fáze statutárního auditu v návaznosti na mezinárodní auditorské standardy a českou účetní a auditorskou legislativu od přijetí zakázky a plánování auditu až po provedení auditu a vyhotovení zprávy auditora. Praktická část se zaměřuje na audit vybraných položek účetních výkazů investiční společnosti Delta INV a.s., která je obhospodařovatelem fondů kolektivního investování.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses