Hodnotenie efektívnosti investičného projektu nových inovatívnych technológií - Košická, Ráchel; Staňková, Anna, 1951-; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Diplomová práca „Zhodnotenie efektívnosti investičného projektu inovatívnych technológií“ je zameraná na problematiku investičných projektov, ich metód hodnotenia efektívnosti a financovania. Pre hodnotenie ekonomickej efektívnosti je v praktickej časti zvolený reálny investičný projekt inovatívnych technológií spoločnosti, ktorý sa skladá z piatich investícií. Investície boli hodnotené podľa ekonomických tokov a boli využité metódy hodnotenia opísané v odbornej literatúre. V závere práce sú vymedzené efekty, ktoré investícia prináša nielen spoločnosti ale aj regiónu, v ktorom pôsobí (Košický kraj).
Vedoucí práce: Anna Staňková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses