Ocenění společnosti ESTEÉ LAUDER CZ s.r.o. - Shakirova, Karina (2019)
Cílem této diplomové práce je ocenit společnost Estée Lauder CZ, s.r.o., tržní hodnotou k 31. 12. 2016. Práce je rozdělena do pěti částí. První část obsahuje základní informace o společnosti. Druhá část se věnuje finanční analýze a třetí kapitola obsahuje strategickou analýzu. Čtvrtá kapitola se skládá z analýzy a prognózy generátorů hodnoty a z následně sestaveného finančního plánu na období 2017–2021. Poslední částí je samotné ocenění společnosti, kde podnik je oceněn metodou DCF Equity a metodou tržního porovnání.