Finanční analýza Slévárny Kuřim, a. s. - Lintymerová, Eliška; Dufková, Eva; Menzl, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Cílem této bakalářské práce je zpracování finanční analýzy Slévárny Kuřim, a. s. za období 2013-2017. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí, a to na část metodickou a část praktickou. Metodická část je zaměřena na popis a způsob výpočtu ukazatelů, které aplikuji v praktické části. V praktické části nejprve představuji Slévárnu Kuřim, a. s., charakterizuji odvětví a konkurenční podniky. Následně provádím samotnou finanční analýzu Slévárny Kuřim, a. s. a srovnání poměrových ukazatelů s konkurenčními podniky a odvětvím. Bakalářská práce je zakončena závěrečným zhodnocením a doporučením pro budoucí řízení Slévárny Kuřim, a. s.
Vedoucí práce: Eva Dufková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses