Fundamentální a technická analýza vývoje cen ropy - Samsonov, Daniil; Fičura, Milan; Chval, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Tato práce uvádí čtenáře do problematiky analýzy vývoje ceny ropy a ropného trhu jako celku v reáliích současného světa. Práce bude rozdělena do několika částí, které se budou logický navazovat na sebe. První kapitola bude podávat přehled o světovém trhu s ropou, fundamentálních faktorech, které tento trh ovlivňují a aktuální situace na tomto trhu. Druhá kapitola se bude zabývat fundamentální a technickou analýzou, budou popsané klíčové vlastností každé z analýz, jejich klady a zápory. Třetí, poslední kapitola bude věnovaná konstrukci obchodních systémů na základě technické a fundamentální analýzy, vyhodnocení dosažených výsledků z hlediska kritérií výnosu a rizika.
Vedoucí práce: Milan Fičura
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses