Zhodnocení investice do robotizace - Vyhnalíková, Tereza; Škerlíková, Tatiana; Kiš, Juraj; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Práce hodnotí investiční záměr spočívající v robotizaci finančního oddělení z pohledu centra sdílených služeb (SSC, z angl. Shared Services Centre). Zaměřuje se na robotickou automatizaci procesů, která je vysvětlena a srovnána s dalšími aktuálními přístupy jako je systémová integrace nebo outsourcing. Současně je kladen důraz na kritéria investičního rozhodování a metody hodnocení investic. Zvolené ukazatele jsou aplikovány s cílem zhodnotit ekonomickou efektivnost dané investice a posoudit i možné alternativní scénáře. Po vyhodnocení je potvrzena vhodnost investice pro SSC, její rychlá návratnost a stálost i při změně klíčových předpokladů.
Vedoucí práce: Tatiana Škerlíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses