Finanční analýza podniku Roka transport s. r. o. - Matoušková, Hana; Heršálek, Petr; Staňková, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Cílem této práce je zhodnocení společnosti a zjištění finančního zdraví podniku ROKA Transport s. r. o. v letech 2013-2017. První část je zaměřena na teorii finanční analýzy a její ukazatele. Druhá část se zabývá analyzovanou společností a jejími konkurenčními podniky. Ukazatelé z teoretické části jsou, v praktické části, aplikovány na data podniků, která vycházejí z výročních zpráv společností. Tyto hodnoty jsou následně vyhodnoceny a porovnány. V závěru praktické části je nastíněn finanční plán pro rok 2018 a celkové zhodnocení analyzovaného období.
Vedoucí práce: Petr Heršálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses