Ocenění podniku Dr. Oetker spol. s r.o. - Čech, Ondřej; Rýdlová, Barbora, 1976-; Staňková, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Diplomová práce na téma „Ocenění podniku Dr. Oetker, spol. s.r.o.“ je rozdělena do pěti částí. První se věnuje základním informacím a popisu společnosti. Následuje zpracování finanční a strategické analýzy. Ve čtvrté části jsou analyzovány a prognózovány generátory hodnoty, na základě kterých je sestaven finanční plán. V poslední části je Dr. Oetker oceněn výnosovou metodou DCF Equity s využitím parametrického vzorce a podpůrně je provedeno ocenění metodou tržního porovnání.
Vedoucí práce: Barbora Rýdlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses