Financování základních uměleckých škol v České republice - Tomášová, Tereza; Maaytová, Alena; Kábelová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Cílem mé bakalářské práce je na konkrétním případě základní umělecké školy analyzovat a představit financování základních uměleckých škol v České republice, kterým plynou prostředky ze státního rozpočtu prostřednictvím veřejných výdajů. V teoretické části se krátce věnuji našemu školství jako celku a následně pak bližšímu vysvětlení zařazení a postavení základních uměleckých škol v tomto systému. V části praktické je pak podrobně analyzován vývoj nákladů a výnosů v pražské ZUŠ Ilji Hurníka v pětiletém období.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses