Finanční analýza společnosti Supraphon a. s. - Štamberg, Marek (2019)
Cílem bakalářské práce je analyzovat vývoj společnosti Supraphon a. s. Práce je rozdělena na dvě části. Metodická část vymezuje účel finanční analýzy a představení použitých ukazatelů a metod. V praktické části je nejdříve provedena analýza hudebního průmyslu, na kterou je navázána finanční analýza v období 2013 - 2017, včetně porovnání s hlavními konkurenty. V závěru se budu věnovat celkovému zhodnocení a prognóze budoucího vývoje.