Finanční analýza společnosti Supraphon a. s. - Štamberg, Marek; Poulová, Lucie; Nistorenco, Taisia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Cílem bakalářské práce je analyzovat vývoj společnosti Supraphon a. s. Práce je rozdělena na dvě části. Metodická část vymezuje účel finanční analýzy a představení použitých ukazatelů a metod. V praktické části je nejdříve provedena analýza hudebního průmyslu, na kterou je navázána finanční analýza v období 2013 - 2017, včetně porovnání s hlavními konkurenty. V závěru se budu věnovat celkovému zhodnocení a prognóze budoucího vývoje.
Vedoucí práce: Lucie Poulová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses