Analýza a návrh optimalizace kalkulací na příkladu konkrétního podniku - Hohnová, Veronika; Petera, Petr, 1976-; Křehnáčová, Aneta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Bakalářská práce se zabývá analýzou a návrhem optimalizačního řešení kalkulací ve vybraném podniku. Práce se skládá z teoretické a aplikační části.Teoretická část práce vymezuje základní pojmy k pochopení problematiky rozdělení nákladů a kalkulací, které jsou využívány pro zpracování aplikační části.V úvodu druhé části práce je představen vybraný podnik a jeho aktuální pojetí nákladů a kalkulací, které jsou následně kriticky analyzovány a podány vhodné optimalizační řešení. Na závěr práce jsou uvedeny doporučení týkající se využití kalkulací pro budoucí vývoj společnosti.
Vedoucí práce: Petr Petera
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses