Analýza ziskovosti výkonů na příkladu konkrétního podniku - Horáková, Markéta; Petera, Petr, 1976-; Knorová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Tato bakalářská práce je zaměřena na analýzu ziskovosti výkonů na příkladu konkrétního podniku, který se zabývá robotickou automatizací procesů. Analyzovány jsou tři skupiny výkonů, kterými jsou licence, automatizace a školení. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy z oblasti ziskovosti výkonů, členění nákladů a kalkulací. Praktická část představuje základní informace o podniku, současný stav řešení a současné členění nákladů. Po rozdělení nákladů jsou sestaveny kalkulace zmíněných výkonů. Nakonec je vypočítán zisk na jednotky výkonů a doporučení, na které výkony se případně zaměřit.
Vedoucí práce: Petr Petera
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses