Finanční analýza společnosti PRECIOSA-LUSTRY, a.s. - Křížková, Tereza (2019)
Cílem mé bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti PRECIOSA – LUSTRY, a.s. za období 2013 až 2017 a na jejím základě posoudit finanční zdraví této společnosti. Bakalářská práce je strukturována do dvou částí, a to do části teoretické a praktické. V teoretické části jsou uvedeny a popsány metody a postupy, které jsou následně použity v praktické části. V praktické části je popsána charakteristika společnosti, určení konkurentů, provedena finanční analýza, konkurenční srovnání a následně sestavení finančního plánu.