Finanční analýza společnosti PRECIOSA-LUSTRY, a.s. - Křížková, Tereza; Poulová, Lucie; Nistorenco, Taisia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Cílem mé bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti PRECIOSA – LUSTRY, a.s. za období 2013 až 2017 a na jejím základě posoudit finanční zdraví této společnosti. Bakalářská práce je strukturována do dvou částí, a to do části teoretické a praktické. V teoretické části jsou uvedeny a popsány metody a postupy, které jsou následně použity v praktické části. V praktické části je popsána charakteristika společnosti, určení konkurentů, provedena finanční analýza, konkurenční srovnání a následně sestavení finančního plánu.
Vedoucí práce: Lucie Poulová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses