Finanční analýza podniku Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod a.s - Kohoutová, Miroslava; Heršálek, Petr; Staňková, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Tato bakalářská práce pojednává o finanční analýze podniku „Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod a.s.“. Při jejím zpracování byla využita data z účetních výkazů mezi lety 2013 – 2017. Jejím cílem je zhodnocení celkové finanční situace podniku a sestavení krátkodobého finančního plánu pro rok 2018. Práce je rozdělena do dvou částí. První, metodická, vysvětluje vybrané finanční ukazatele a je východiskem pro část druhou, analytickou. V rámci ní dochází k aplikaci dané metodiky a její širší interpretaci. Výsledky finanční analýzy jsou srovnávané se čtyřmi blízkými konkurenty.
Vedoucí práce: Petr Heršálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses