FAU a jeho postavenie na kapitálovom trhu - Machatová, Martina; Radová, Jarmila; Pecka, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Bakalárska práca sa zaoberá Finančným analytickým úradom a jeho postavením na kapitálovom trhu. Prvá časť sa venuje teoretickému objasneniu fungovania FAÚ a potrebe jeho založenia a ďalšieho rozvoja. Ďalej sa práca sústreďuje na medzinárodnú spoluprácu a členstvo vo výbore Moneyval. Cieľom práce je ozrejmiť súčasné trendy a zhodnotiť fungovanie systému opatrení proti legalizácií výnosov z trestnej činnosti na základe výročných správ publikovaných Finančným analytickým úradom.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses