Investování a rizika na forexovém trhu - Zámečník, Marek (2019)
Bakalářská práce se zabývá forexovým trhem a riziky, se kterými se při obchodování můžeme setkat. Snaží se popsat strukturu a fungování, subjekty a jejich motivy pro vstup na devizový trh. Výsledky této práce mohou být využity začínajícími malými obchodníky, jež obchodování a investování na tomto trhu zajímají.