Investování a rizika na forexovém trhu - Zámečník, Marek; Mazáček, David; Siuda, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Bakalářská práce se zabývá forexovým trhem a riziky, se kterými se při obchodování můžeme setkat. Snaží se popsat strukturu a fungování, subjekty a jejich motivy pro vstup na devizový trh. Výsledky této práce mohou být využity začínajícími malými obchodníky, jež obchodování a investování na tomto trhu zajímají.
Vedoucí práce: David Mazáček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses