Finanční analýza podniku Pekařství Moravec, s.r.o. - Nguyen, Hai Ha; Heršálek, Petr; Menzl, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2019)
Cílem této bakalářské práce je provedení finanční analýzy podniku Pekařství Moravec, s. r. o. Zdrojem pro tuto analýzu jsou veřejně dostupné účetní závěrky za roky 2013-2017 zveřejňované na webové stránce www.justice.cz. Práce je rozdělena do dvou části. První část je metodická, v ní jsou vysvětleny konkrétní finanční modely a poměrové ukazatele. Druhá část je praktická, jež je zaměřena na samostatnou analýzu firmy a porovnávání podniku s hlavními konkurenty v daném oboru. Závěr bakalářské práce obsahuje závěrečné shrnutí a zhodnocení finančního stavu podniku.
Vedoucí práce: Petr Heršálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses