On-line nakupování potravin na českém trhu potravin - Barták, Michal (2019)
Teoretická část této práce se věnuje přiblížení metodiky v oblasti marketingového výzkumu, dále vysvětlím význam mystery shoppingu. Na závěr teoretické části detailněji zmapuji prostředí českého trhu on-line potravin a představím nejvýznamnější subjekty na trhu. V praktické části mé práce je následně formou opakovaného mystery shoppingu zkoumána úroveň poskytovaných služeb dvou českých společností Košík.cz a Rohlík.cz. Výstupem z použitého sběru dat formou mystery shoppingu jsou náměty na zlepšení jednotlivých fází nákupního procesu.