On-line nakupování potravin na českém trhu potravin - Barták, Michal; Sadílek, Tomáš; Hradský, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Teoretická část této práce se věnuje přiblížení metodiky v oblasti marketingového výzkumu, dále vysvětlím význam mystery shoppingu. Na závěr teoretické části detailněji zmapuji prostředí českého trhu on-line potravin a představím nejvýznamnější subjekty na trhu. V praktické části mé práce je následně formou opakovaného mystery shoppingu zkoumána úroveň poskytovaných služeb dvou českých společností Košík.cz a Rohlík.cz. Výstupem z použitého sběru dat formou mystery shoppingu jsou náměty na zlepšení jednotlivých fází nákupního procesu.
Vedoucí práce: Tomáš Sadílek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses