Změny ve spotřebě piva v České republice - Lhotková, Helena; Dvořák, Jiří; Musilová, Iveta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2019)
Náplní diplomové práce je analýza spotřebního chování obyvatel České republiky související s konzumací piva. Tato problematika je velmi široká a rozsah řešení by přesáhnul možnosti této práce. Z tohoto důvodu byla pro analýzu vybrána pouze v dnešní době nejvíce diskutovaná témata, která byla odhalena v rámci teoretické rešerše dostupných knižních a internetových zdrojů. Samotná analýza se věnuje problematice spotřeby piva v České republice z pohledu množství a nejčastějšího místa konzumace piva, dále pak preferenci piva dle stupňovitosti a spotřebě piva dle obalů. Samostatná část je věnována zákaznické akceptovatelnosti ceny piva.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2019
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2019
Keywords: pivo; spotřebitelé; spotřebitelské chování; Česko; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; beer; consumers; consumer behavior; Czechia; master's theses