Aplikace vícekriteriálního hodnocení variant - postavení společnosti Samsung na českém trhu z pohledu nabídky výrobků - Bláhová, Jana; Kuncová, Martina, 1974-; Sekničková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2019)
Cílem diplomové práce je zhodnocení postavení společnosti Samsung na českém trhu prostřednictvím porovnání jejích výrobků s konkurenčními. Analýza je provedena z pohledu tří druhů výrobků, a to blu-ray přehrávačů, televizorů a mobilních telefonů vzhledem k několika skupinám potenciálních spotřebitelů. K porovnání jsou využity metody vícekriteriálního hodnocení variant, a to metody WSA, TOPSIS, ELECTRE III, PROMETHEE II a MAPPAC.
Vedoucí práce: Martina Kuncová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: ekonometrie a operační výzkum [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses