Sektor osobních elektrických automobilů v Číně : význam, výzvy a perspektivy - Mašata, Adham; Neumann, Pavel, 1956-; Vošta, Milan, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Diplomová práce charakterizuje automobilový průmysl Čínské lidové republiky se zaměřením na technologii elektrických vozů. Práce má za cíl identifikovat a prezentovat faktory, které Číně umožnily získat přední příčku co se týče výroby a prodejů v tomto automobilovém sektoru. Jsou zde analyzovány důvody pro elektrifikaci daného trhu a celkově vysvětlen jeho význam. Práce se dále zabývá státní politikou podpory elektromobility či přístupem čínských spotřebitelů k problematice. Současná vysoká úroveň daného trhu byla dosažena právě pomocí intenzivní propagace a podpory formou centrálního plánování a následným pozitivním přijetím čínskou společností.
Vedoucí práce: Pavel Neumann
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses