Příprava a zpracování projektu - Hockey Camp - Babchuk, Nazarii (2019)
Tato práce je zaměřená na vypracování projektu, jedná se o přípravu dětského hokejového tábora. Uplatňování teoretických znalostí z oblasti projektového managementu, s použitím metod jako S.M.A.R.T. analýza, Work Breakdown Structure, Síťová Analýza a další. Tyto metody budou použity pří vypracování projektu Czech Ice Hockey Camp. Projekt nebyl zpracován podle jedné konkrétní metodiky, ale byly použity přístupy z metodik jako PRINCE2, PMBoK a ICB. Výsledkem prácei je celkový popis všech přípravných postupů potřebných pro zahájení projektu. Byla zjištěna cena projektu, časový interval projektu, také byl stanoven plán rozsahu, nákladů a lidských zdrojů projektu.