Příprava a zpracování projektu - Hockey Camp - Babchuk, Nazarii; Vinšová, Tereza; Pospíšil, Jan, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2019)
Tato práce je zaměřená na vypracování projektu, jedná se o přípravu dětského hokejového tábora. Uplatňování teoretických znalostí z oblasti projektového managementu, s použitím metod jako S.M.A.R.T. analýza, Work Breakdown Structure, Síťová Analýza a další. Tyto metody budou použity pří vypracování projektu Czech Ice Hockey Camp. Projekt nebyl zpracován podle jedné konkrétní metodiky, ale byly použity přístupy z metodik jako PRINCE2, PMBoK a ICB. Výsledkem prácei je celkový popis všech přípravných postupů potřebných pro zahájení projektu. Byla zjištěna cena projektu, časový interval projektu, také byl stanoven plán rozsahu, nákladů a lidských zdrojů projektu.
Vedoucí práce: Tereza Vinšová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2019
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2019
Keywords: projektový management; síťová analýza; sportovní tábory; lední hokej; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; project management; network analysis; sports camps for children; ice hockey; bachelor's theses