Optimalizace obsahu pro zvýšení e-shop prodejů - Vagnerová, Jana (2019)
Práce nabízí nový způsob optimalizace internetového obsahu prostřednictvím generování popisů pro zvýšení e-shop prodejů. Pomocí případové studie analyzuje efektivitu tvorby generovaného obsahu pro vyhledávače Google a Seznam. Práce je navíc doplněna zhodnocením ekonomických faktorů použití generovaných popisů a nastíněním budoucí perspektivy tohoto řešení.