Podnikatelský plán - finanční plán - Palovchyk, Eduard; Vinšová, Tereza; Hajdíková, Taťána; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá založením vlastního podniku typu autoškola na území ČR. Práce je zaměřená především na analýzu podnikání z finanční stránky. Cílem práce je zpracování finančního plánu včetně všech jeho součástí nezbytných pro úspěšné fungování podniku. K naplnění cíle poslouží vypočet jednotlivých finančních položek, které budou analyzovány pomocí jednotlivých výkazů. Bakalářská práce se skládá ze dvou klíčových částí. Teoretická část se věnuje charakteristice finančního plánu jako součásti podnikatelského plánu a záležitostem, které jsou nezbytné pro začátek podnikání. Praktická část se zabývá vytvořením samotného finančního plánu a zhodnocením jeho úspěšnosti.
Vedoucí práce: Tereza Vinšová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2019
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2019
Keywords: podnikatelské projekty; finanční plánování; podnikání; řidičská oprávnění; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; business planning; financial planning; business; driving licences; bachelor's theses