Podnikatelský plán - finanční plán - Stejskalová, Alena (2019)
Cílem bakalářské práce je sestavení reálného finančního plánu pro fiktivně vznikající studentskou kavárnu v Jindřichově Hradci. Práce je členěna do dvou částí, teoretické a praktické. V teoretické části jsou popsány části podnikatelského plánu, přičemž větší prostor je věnován finančnímu plánu, na který je zaměřena celá praktická část bakalářské práce. V praktické části je sestaven finanční plán pro nově vznikající kavárnu, je zde sestavena zahajovací rozvaha, plánovaný výkaz zisku a ztráty a plánovaný cash flow. V závěru je zhodnocena reálnost založení této kavárny.