Studie příležitosti založení vietnamské restaurace - Ngo, Thi Hoang Huong; Musilová, Iveta; Tripes, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Předmětem této bakalářské práce je vypracování studie příležitosti založení viet-namské restaurace na Pankráci v Praze. Práce začíná literární rešerší týkající se problematiky podnikatelského záměru a předinvestiční fáze. V praktické části jsou poznatky z literární rešerše aplikovány v praxi, kde je vypracována studie příleži-tosti založení fiktivní vietnamské restaurace. Hlavními oblastmi studie jsou analýza trhu, analýza konkurence a finanční plán. Součástí analýzy trhu je vlastní průzkum trhu, který poskytuje základ pro zjištění zájmu cílové skupiny. Výsledky získané z provedených analýz slouží jako podklady k ověření realizovatelnosti a úspěšnosti identifikované podnikatelské příležitosti. Součástí výsledků je diskuze, která zhod-notí splnění cílů a formuluje případné omezení a překážky. Závěr práce shrnuje dosažené výsledky, jejich dopady a přínos pro autorku v praxi.
Vedoucí práce: Iveta Musilová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses