Digital marketing - komunikační strategie firmy s ohledem na rozdílné věkové skupiny - Marková, Klára (2019)
Diplomová práce se zabývá současnou digitální marketingovou komunikací značky NIVEA, rozdíly v digitální komunikaci s ohledem na rozdílné věkové skupiny a návrhem nové strategie, opírající se o rozhovory se zástupci digitální a mediální agentury. Návrh nové strategie zrcadlí také výsledky průzkumu prováděného pro účely této práce. Teoretická část obsahuje literární rešerše, které poskytují přehled o digitálním marketingu, jeho historii a trendech. Praktická část je zaměřena na zhodnocení současné komunikační strategie značky, výsledky marketingového průzkumu a opírá se o rozhovory se zástupci agentur, což je nezbytné pro naplnění cíle diplomové práce. Na základě výsledků dotazníku a rozhovorů jsou navrženy změny v digitální komunikaci reflektující rozdílné chování cílových skupin, které by měly vést k jejímu rozvoji a zefektivnění.