Vnímání kvality akce Slavnosti chřestu z pohledu klíčových destinačních stakeholders - Černá, Magdalena; Luštický, Martin, 1982-; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2019)
managementu a event managementu v turismu na příkladu akce Slavnosti chřestu. Cílem diplomové práce je zmapovat vnímání kvality této kulturní akce třemi klíčovými skupinami destinačních stakeholders a na tomto základě nalézt doporučení pro zvýšení kvality dané akce. Práce pro dosažení cíle využívá hloubkové rozhovory. Zkoumá, jak destinační stakeholders vnímají vybrané aspekty kvality akce. Pro vyhodnocení získaných informací používá „servqual“ skóre a rovněž analýzu výkonu a významu IPA (Importance-Performance Analysis). Výstupem diplomové práce je nejen zhodnocení vnímané kvality, ale rovněž charakterizace zkoumaných skupin stakeholders a z toho pramenící sada manažersko-marketingových doporučení pro zlepšení kvality akce, resp. jejího vnímání klíčovými skupinami destinačních stakeholders.
Vedoucí práce: Martin Luštický
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2019
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2019
Keywords: cestovní ruch; management destinací; event management; stakeholders; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; tourism; destination management; event management; stakeholders; master's theses