Biopotraviny v maloobchodních řetězcích na českém trhu - Háblová, Jana; Zadražilová, Dana, 1958-; Zadražil, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá biopotravinami v maloobchodních řetězcích na českém trhu. Cílem práce je analyzovat nabídku biopotravin v České Lípě, provést cenové srovnání biopotravin s konvenčními potravinami a cenové srovnání vybraných biopotravin mezi obchodními řetězci. Dále je cílem práce pomocí dotazníků zjistit postoj spotřebitelů k sortimentu biopotravin. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je zaměřena na představení ekologického zemědělství a biopotravin. Praktická část, která naplňuje cíl bakalářské práce, zkoumá aktuální nabídku sortimentu biopotravin a vyhodnocuje výsledky dotazníkového šetření.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses