Sociální podnikání v retailu - návrh podnikatelského plánu - Chalupová, Michaela (2019)
Bakalářská práce se zabývá pojmem sociální podnikání. V teoretické části jsou popsány definice, pojmy, legislativa, přístup Evropské komise a přednáška o sociálních supermarketech v Rakousku. V praktické části je kritická analýza sociálního podnikání a srovnání přístupu ČR a Rakouska.