Sociální podnikání v retailu - návrh podnikatelského plánu - Chalupová, Michaela; Zadražilová, Dana, 1958-; Zadražil, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2019)
Bakalářská práce se zabývá pojmem sociální podnikání. V teoretické části jsou popsány definice, pojmy, legislativa, přístup Evropské komise a přednáška o sociálních supermarketech v Rakousku. V praktické části je kritická analýza sociálního podnikání a srovnání přístupu ČR a Rakouska.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses