Využití sociálních sítí ve společnosti Mixit s.r.o. - Ambarcumjan, Džuljetta (2019)
Tato bakalářská práce popisuje vybrané sociální sítě a jejich historii, představuje společnost Mixit s.r.o. a hodnotí její komunikaci na sociálních sítích pomocí vlastního pozorování a dotazníku. Následně zjišťuje nedostatky a navrhuje možná řešení.