Vliv vizuální komplexity a typu produktu na vnímání značky a chování spotřebitele - Svoboda, Vít; Novák, Michal; Kincl, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Diplomová práce se zabývá problematikou marketingové komunikace u společnosti Europe Easy Energy a.s., jedním z alternativních dodavatelů energií na českém trhu. Cílem této práce je zhodnotit současnou marketingovou komunikaci a na základě znalosti strategie společnosti a zhodnocení současné komunikace navrhnout novou marketingovou komunikaci pro jeden rok. Teoretická část práce je zaměřena na definování základních pojmů v oblasti marketingové komunikace. Je provedena literární rešerše a nastíněna SWOT analýza a analýza konkurenčních skupin. Praktická část je věnována zprvu obecným informacím ohledně energetického trhu a následně společnosti Europe Easy Energy a.s. jako takové a její současné marketingové komunikaci. Ta je následně zhodnocena na základě poznatků a současné strategie společnosti navržena nová.
Vedoucí práce: Michal Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses