Návrh udržitelného produktu pivního turismu v oblasti Beskydy-Valašsko - Smetanová, Gabriela; Musil, Martin, 1976-; Pospíšil, Jan, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2019)
Cílem této práce je vytvoření návrhu produktu pivního turismu v oblasti Beskydy-Valašsko. Teoretická část práce obsahuje základní východiska cestovního ruchu, pivního cestovního ruchu a jeho produktů, produktů cestovního ruchu a jejich tvorby. Praktická část práce nejprve vymezuje a charakterizuje oblast Beskydy-Valašsko. Následuje analýza nabídky cestovního ruchu a pivního cestovního ruchu, analýza poptávky a analýza řízení cestovního ruchu. Dále se práce věnuje poznatkům získaných z kvalitativního výzkumu, který byl prováděn formou rozhovorů se zástupci pivovarů. Na základě výsledků výše uvedených analýz a rozhovorů je navržen vhodný produkt pivního turismu pro oblast Beskydy-Valašsko.
Vedoucí práce: Martin Musil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2019
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2019
Keywords: cestovní ruch; pivovary; udržitelný rozvoj; gastronomický cestovní ruch; pivo; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; tourism; breweries; sustainable development; food tourism; beer; master's theses