Marketingová komunikace Jihočeského divadla cílená na mladé diváky - Kavanová, Eliška; Luštický, Martin, 1982-; Gunina, Daria; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2019)
Tato bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací Jihočeského divadla. Hlavním cílem práce je identifikace problémů současné marketingové komunikace Jihočeského divadla a navržení specifických opatření pro optimalizaci marketingové komunikace s mladšími diváky ve věku 15 až 25 let. Teoretická část vymezuje marketingový mix spolu s jeho jednotlivými složkami, komunikační mix a specifika marketingu v umění a v divadle. Po vzoru teoretických poznatků z odborné literatury a elektronických zdrojů je popsána aktuální marketingová komunikace Jihočeského divadla. Tento popis je doplněn o dotazníkové šetření k získání názorů od cílové skupiny. Na základě aktuální situace a zpětné vazby od cílové skupiny jsou navrženy konkrétní možnosti zlepšení marketingové komunikace divadla.
Vedoucí práce: Martin Luštický
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2019
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2019
Keywords: marketingová komunikace; mladí lidé; divadla; divadelní diváci; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; communication in marketing; young adults; theaters; theater audiences; bachelor's theses