Vstup na vybrané zahraniční trhy firmy Bonita Group Service s.r.o. - Pilátová, Radka (2019)
Tato práce se zaměřuje na trh s dětskými hřišti. Cílem této práce bylo doporučit konkrétní firmě, na který z vybraných trhů by měla soustředit svůj vývoz. K identifikaci takového trhu či trhů posloužily analýzy podnikového mikroprostředí a makroprostředí. Konkrétně byly použity PESTLE analýzy, Porterova analýza pěti sil a SWOT analýza. Poté byly cílové trhy vymezeny dle analýzy exportního potenciálu ČR, ukazatele poptávky na zahraničních trzích a ukazatele Ease of Trade.